Kaurainen pellavaleipä
PELLAVANSIEMENIÄ SISÄLTÄVÄ VEHNÄ-KAURASEKALEIPÄ. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: Suomi), vesi, kauralitiste 9 % (alkuperä: Suomi), pellavansiemen (2 %), hiiva, vehnägluteeni, rapsiöljy, suola (suola, jodi), jauhonparanne (askorbiinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiementä ja maitoa. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät kananmunaa, sinappia, soijaa, selleriä ja pähkinää. Valmistettu Suomessa.
VETE-HAVREBLANDBRÖD MED LINFRÖN. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: Finland), vatten, pressad havre 9 % (ursprung: Finland), linfrön (2 %), jäst, vetegluten, rapsolja, salt (salt, jod) mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av sesamfrön och mjölk. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller ägg, senap, soja, selleri och nötter. Tillverkad i Finland.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 999 kJ/237 kcal; Rasvaa/Fett 3,7 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,5 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 40,1 g, joista sokereita/varav sockerarter 0,4 g; Ravintokuitua/Fiber 3,4 g; Proteiinia/Protein 9,0 g; Suolaa/Salt 1,17 g. Voimakassuolainen./Kraftigt saltad.