Vadelmahillomunkki
Myymälässä
Ominaisuudet
Vadelmahillomunkki
Myymälässä
Ominaisuudet
VADELMAHILLOTÄYTTEINEN MUNKKI. Sopii vegaaniseen ruokavalioon. Sulatettu. Ainesosat: vehnäjauho, vadelmahillo 21 % [sokeri, vadelma (7,4 %), vesi, sakeuttamisaineet (natriumalginaatti, pektiinit), tapiokatärkkelys, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaine (kalsiumsitraatit), säilöntäaine (kaliumsorbaatti)], kasvirasvat ja -öljyt (rypsi, rapsi, palmu), sokeri, vesi, hiiva, suola, vehnägluteeni, maissitärkkelys, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit, natriumstearoyyli-2- laktylaatti), rypälesokeri, happamuudensäätöaineet (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatti). Valmistettu Suomessa. Vehnäjauhon alkuperä: Suomi.
Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja kananmunaa. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät seesaminsiementä, soijaa, selleriä, pähkinää ja sinappia.
MUNK MED HALLONSYLT. Passar till vegansk kost. Upptinad. Ingredienser: vetemjöl, hallonsylt 21 % [socker, hallon (7,4 %), vatten, förtjockningsmedel (natriumalginat, pektiner), tapiokastärkelse, surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (kalciumcitrater), konserveringsmedel (kaliumsorbat)], vegetabiliska fetter och oljor (ryps, raps, palm), socker, vatten, jäst, salt, vetegluten, majsstärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono-och diacetylvinsyraestrar, natriumstearoyl-2-laktylat), druvsocker, surhetsreglerande medel (kalciumkarbonat, kalciumfosfater). Tillverkad i Finland. Ursprung vetemjöl: Finland.
Kan innehålla spår av mjölk och ägg. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller sesamfrön, soja, selleri, nötter och senap.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1350 kJ/321 kcal; Rasvaa/Fett 10,9 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 1,9 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 48,1 g, joista sokereita/varav sockerarter 15,8 g; Ravintokuitua/Fiber 2,1 g; Proteiinia/Protein 6,6 g; Suolaa/Salt 0,62 g.